[Volunteers together ]
Згуртовані волонтери-вирішені проблеми

Головна » 2015 » Лютий » 26 » 23-го та 24-го лютого ГО «Закарпатська громада» спільно з European Youth Parliament та за підтримки Schwarzkopf Stiftung був проведений EU
17:03
23-го та 24-го лютого ГО «Закарпатська громада» спільно з European Youth Parliament та за підтримки Schwarzkopf Stiftung був проведений EU

Crash Course: Розуміємо Європу

 

23-го та 24-го лютого ГО «Закарпатська громада» спільно з  European Youth Parliament та за підтримки Schwarzkopf Stiftung був проведений EU Crash Course:  Understanding Europe.

 

Серед учасників курсу були вчителі та учні, які спільно намагалися з’ясувати яку структуру на даний момент має Європейський Союз.

Завдяки спільним заняттям, під час яких вчитель постає перед учням в іншому світлі і на деякий знову стає школярем як і вони, полегшується комунікація між ними.

Даний захід є частиною загальноєвропейського проекту, який з 2009 року проводиться в одинадцяти країнах Європи. Курс спрямований на ознайомлення з історією та структурою Європейського Союзу, покращення комунікації та розуміння між різними країнами Європи. Також він сприяє покращенню мовних навичок, адже заняття проводяться англійською.

«Загалом, - як зазначає тренер Галина Вірт – курс був успішним, бо діти виявили зацікавлення, а це – найголовніший показник успіху. Заняття проходили у дружній та невимушеній атмосфері.»

«Реалізація ініціативи здійснюється в рамках проекту Understanding Europe за підтримки Учнівського самоврядування м. Ужгород»

 

 

Прес-служба ГО «Закарпатська громада»

Переглядів: 1173 | Додав: AndryiHaiduk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar