[Volunteers together ]
Згуртовані волонтери-вирішені проблеми

Головна » 2017 » Липень » 22 » Освітній Фест прав людини 2017 скликає друзів!
23:12
Освітній Фест прав людини 2017 скликає друзів!

10 днів освітніх заходів нон-стоп, більше 30 спікерів з України, Білорусі, Казахстану та Грузії. Стипендії на участь у Фестивалі вже отримали близько 100 учасників з різних куточків України, які є випускниками Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини». Проте учасником заходів може стати кожен, отримавши запрошення від оргкомітету. Кількість запрошень обмежена. З програмою та умовами участі можна ознайомитися на сайті Фестивалю: http://ehrhfest2017.tilda.ws

25 липня о 10:00 відбудеться перша екскурсія Освітнім домом прав людини в рамках Фестивалю, об 11:00 - офіційний старт Освітнього Фесту прав людини 2017!

В рамках фестивалю планується проведення відкритих інформаційно-просвітницьких заходів: лекцій, тренінгів, майстер-класів, форум-театрів, виставок тощо. Заплановані також спеціалізовані заходи для фахівців у сфері прав людини.

Учасники зможуть:

  • Поглибити знання з окремих аспектів прав людини;
  • Взяти участь у дискусіях щодо актуальних тем прав людини;
  • Налагодити партнерство в рамках громадської активності;
  • Запланувати нові ініціативи та долучитися до існуючих, спрямованих на подолання проблем прав людини;
  • Обмінятися досвідом з колегами;
  • Познайомитися або дізнатися більше про діяльність Освітнього дому прав людини в Чернігові, Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини», Мережі домів прав людини;
  • Навчитися практикам запобігання професійному та емоційному вигоранню;
  • Гарно провести час у колі однодумців!

ГС «Освітній дім прав людини в Чернігові» була започаткована у 2014 році сімома організаціями з різних куточків України. За три роки існування в Чернігові Освітнього дому прав людини, або як його ще називають, просто «Дім», на базі організації було проведено близько 200 освітніх заходів, участь у яких взяли більше 3000 людей. За цей час Дім став впізнаваним освітнім і ресурсним центром для правозахисних організацій та не раз був прихистком для правозахисників у небезпеці. Дім є членом Міжнародної Мережі домів прав людини - 15 Домів у 13 країнах.

Місце проведення Фестивалю: Чернігівська область, Чернігівський район, с. Количівка, пров. Луговий 1Г, ГС «Освітній дім прав людини в Чернігові»

Оргкомітет #ehrhFEST

event.ehrh@gmail.com

Переглядів: 1078 | Додав: Boris | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar