[Volunteers together ]
Згуртовані волонтери-вирішені проблеми

Головна » 2016 » Жовтень » 23 » Стратегія розвитку «Ужгород – місто без кордонів» потрапила до четвірки найкращих
15:15
Стратегія розвитку «Ужгород – місто без кордонів» потрапила до четвірки найкращих

Цього місяця 11 команд українських міст захищали стратегії розвитку своїх міст. Спільно зі своїми одногрупниками по другій програмі Школи Мерів, Клуб Молодих Реформаторів та ГО "Закарпатська громада" переконували експертну комісію, що їх стратегія розвитку міста гідна втілення у життя. І не даремно, адже команда Ужгорода успішно потрапила у четвірку найкращих. 

Презентацію стратегії, розробленої Студією Домініка Левицького можна переглянути тут.

Комісія заслухала і оцінила 11 команд. 7 команд – успішно склали іспит. 
Експерти відмітили 4 найкращі роботи – це стратегій Маріуполя, Вуледара, Полтави та Ужгорода. Вони отримали 95, 75, 73 та 62 балів, відповідно. Згідно методології оцінювання, щоб команди захистили свою стратегію, потрібно отримати не менше 55 балів із 100 можливих. Захистом стратегій розвитку міст завершилося навчання сьогоднішніх та майбутніх представників місцевого самоврядування на програмі Школа мерів. Вручення сертифікатів відбудеться під-час Міжнародного Конгресу Мерів, який відбудеться 5-6 грудня в готелі Fairmont.
Нагадуємо, що останні півроку учасники школи вчились як формувати та реалізовувати стратегії розвитку міст та переймали досвід в колег з Кракова, Лодзі та Любліну. Після чого при підтримці експертів готували проект стратегії розвитку свого міста. 
Друга Школа Мерів була реалізована Агенцією «Спільні Зусилля» в партнерстві з Клубом «Коло» та Бізнес-школою МІМ-Київ. Фінансували програму Western NIS Enterprise Fund.

Переглядів: 1654 | Додав: Boris | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
avatar