[Volunteers together ]
Згуртовані волонтери-вирішені проблеми

Головна » 2016 » Червень » 11 » В Ужгороді пройде семінар «Порівняльний аналіз військових подій на Балканах та в Україні. Правовий захист»
22:26
В Ужгороді пройде семінар «Порівняльний аналіз військових подій на Балканах та в Україні. Правовий захист»

15 червня о 18.00 у приміщені ГО «Справа Кольпінга в Україні» за адресою вулиця Швабська, 25 (2 поверх, кабінет №10)  відбудеться семінар для внутрішньо переміщених осіб та журналістів. Захід буде стосуватиметься подій на Сході України. Під час семінару Громадська приймальня Української Гельсінської спілки з прав людини в місті Ужгород презентуватиме порівняльну характеристику війни  на Балканах та досвід учасників тодішньої війни у документуванні злочинів проти людства.

У ході зустрічі лектори розкажуть про діяльність УГСПЛ та важливість документування злочинів проти людяності, порушення прав людини у зоні проведення антитерористичної операції.

Представники Ужгородського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги  проінформують про діяльність центру та  права внутрiшньо перемiщених осiб зокрема і на безоплатну правову допомогу.

Також під час семінару внутрішньо переміщені особи дізнаються про діяльність ресурсного центру від ГО «Справа Кольпінга в Україні».

Презентація «Порівняльний аналіз подій на Балканах та в Україні» що стосується погляду і досвіду іноземних колег буде актуальна й для журналістів.

Мережа громадських приймалень Української Гельсінської спілки з прав людини здійснює свою діяльність за фінансової підтримки Уряду Канади через Департамент закордонних справ, торгівлі та розвитку (DFATD), програма «Права людини понад усе» (Human Rights First).


 

Прес-служба ГО «Закарпатська громада»

 

Переглядів: 926 | Додав: Boris | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar