[Volunteers together ]
Згуртовані волонтери-вирішені проблеми

Головна » 2015 » Грудень » 18 » Добре діло роби сміло!
16:37
Добре діло роби сміло!

В переддень Св. Миколая студенти Коледжу мистецтв ім. А. Ерделі Закарпатського художнього інституту в співпраці з ГО «Закарпатська громада» провели для дітей військовослужбовців ужгородської військової частини майстер-клас по виготовленню виробів на новорічно-різдвяну тематику.

Ініціанитива проведення заходу належить студентці навчального закладу – Іванці Джуранюк. Втілити ж цю світлу ідею в життя вдалося завдяки активній участі студентів 2-4 курсів. Майбутні митці разом зі своїми молодшими гостями працювали в кількох техніках: квілінг, мотанки, аплікації, витинанки й авторські іграшки. «Ми просто хотіли поділитися з дітками тим, що вміємо. А ще, відволікти від будніві налаштувати присутніх на прийдешні свята. Ми всі досі віримо в чудеса і тому прагнули стати частиною добра, яке зазвичай дуже часто не помічаємо... Втім, це ж це не привід його не робити! Нас переповнюють відчуття вдячності, щирості, ми отримали колосальний заряд любові від дітей», - поділилися своєю мотивацією й враженнями від проведеного заходу студентки Коледжу мистецтв ім. А. Ерделі. Малеча ніяк не бажала прощатися і доклеювала, домальовувала, дов'язувала свої вироби ще й після «офіційного» завершення вечора.

На запрошення організаторів відгукнулося близько 25 діток, котрі окрім весело проведеного часу, поверталися додому зі щирими посмішками і чудовими подарунками від магазину «Майстерня карамелі» та кондитерського дому “V&VSHTEFANYO”. Щиро дякуємо всім, хто підтримав майстер-клас і нагадав присутнім про те, що справжнє добро не має ні вікових, ні матеріальних, ні часових, ні навіть духовних обмежень.

Прес-служба ГО «Закарпатська громада»

Переглядів: 1088 | Додав: Boris | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar