[Volunteers together ]
Згуртовані волонтери-вирішені проблеми

Головна » 2015 » Лютий » 22 » В Ужгороді відбулась зустріч «Перемога заради дітей»
19:42
В Ужгороді відбулась зустріч «Перемога заради дітей»

22 лютого у фойє Закарпатського академічного обласного театру ляльок  «Бавка» відбувся день відкритих дверей «Перемога заради дітей» для учасників АТО.

Наші військові мали можливість оглянути виставку малюнків учнів Ужгородської школи мистецтв, АНВК «Гармонія» та дітей переселенців.

Бійці особисто поспілкувалися та подякували дітям, які передавали місцевими волонтерами на передову патріотичні малюнки та листи. Натомість, діти мали змогу познайомитися із захисниками нашої Батьківщини.

Захід відвідали учасники бойових дій в зоні АТО, а також маленькі автори малюнків разом зі своїми батьками. Від військових долучилися бійці оперативно бойової прикордонної комендатури «Закарпаття», Ужгородської військової служби правопорядку, 15-ого окремого гірсько-піхотного батальйону 128 окремої механізованої бригади. На зустрічі учні Ужгородської школи мистецтв та діти переселенців власноруч вручили свої патріотичні роботи  воїнам, які приїхали на ротацію.

«Навіть якщо у Вас є зброя, але немає стійкого бойового духу, то навряд чи вам вдасться перемогти. Завдяки такій моральній підтримці дітей ми отримуємо стимул йти вперед заради нашої спільної перемоги!» – сказав  один з військових оперативно бойової прикордонної комендатури «Закарпаття».

Ініціатором проведення зустрічі є ГО «Закарпатська громада». Захід відбувся  за сприяння Ужгородської міської ради.

«Реалізація ініціативи здійснюється в рамках проекту Літній табір «Школа з прав людини та громадянської активності для Криму та Сходу України», що реалізує Громадська спілка «Освітній дім прав людини - Чернігів» за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження». Погляди розробників та реалізаторів Ініціативи не обов'язково збігаються з офіційною позицією МФ «Відродження».

Прес-служба ГО «Закарпатська громада»

Переглядів: 1260 | Додав: Boris | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar