[Volunteers together ]
Згуртовані волонтери-вирішені проблеми

Головна » 2016 » Серпень » 27 » Uzhhorod Club of Young Reformers запрошує до обговорення статегії розвитку Ужгорода
08:54
Uzhhorod Club of Young Reformers запрошує до обговорення статегії розвитку Ужгорода

31 серпня о 14:00 у приміщені клубу Закарпатського обласного краєзнавчого музею імені Тиводора Легоцького (Ужгородський замок) відбудеться обговорення напрацювань Стратегії розвитку «Ужгород – місто без кордонів». Організатори заходу – Клуб молодих реформаторів Ужгорода, громадська приймальня Української Гельсінської Спілки з прав людини в місті Ужгород та ГО «Закарпатська громада».

Розробка стратегії розвитку міста Ужгород відбувається за підтримки «Міжнародного інституту менеджменту», PPV Knowledge Networks та програми «Школа Мерів».

Запрошуються всі небайдужі мешканці Ужгорода та зацікавлені сторони.

Вхід безкоштовний.

Деталі за телефоном : 066 532 48 54.

Адреса : м. Ужгород, вул. Капітульна, 33.

 

Довідка:

Міжнародна рейтингова агенція визнала бізнес-школу МІМ-Київ найкращою в Україні. За рейтингом міжнародної рейтингової агенції Eduniversal, бізнес-школа МІМ-Київ отримала оцінку як найкраща бізнес-школа України. МІМ-Київ увійшов до переліку тисячі провідних бізнес-шкіл світу, посівши у ньому 158-у сходинку і залишивши позаду не тільки своїх українських колег, але й багато визнаних у різних регіонах бізнес-освітніх інституцій. МІМ-Київ посів цей щабель як excellent business school, що має як сильну національну позицію, так і потужні міжнародні зв’язки.

 

Прес-служба ГО «Закарпатська громада»

Переглядів: 1125 | Додав: Boris | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar