[Volunteers together ]
Згуртовані волонтери-вирішені проблеми

Головна » 2017 » Травень » 3 » В Ужгороді відбувся форум #EcoDays (ФОТО)
13:37
В Ужгороді відбувся форум #EcoDays (ФОТО)

27-го квітня 2017 року в "Совиному гнізді" відбулось офіційне відкриття форуму EcoDays в Ужгороді. Відлік заходу розпочався з міжнародної спеціалізованої виставки під назвою Uzhgorod Energy Expo. 

З привітальним словом окрім організаторів виступили  Генеральний консул Словацької Республіки  в Ужгороді пані Янка Бур’янова та заступник міського голови нашого міста Олександр Білак.

20 компаній-учасників з Ужгорода, Рівного, Івано-Франківська, Львова та інших міст представили відвідувачам свою продукцію. Організаторами було обрано 4 основних напрямки експозиції:

- енергозберігаючі матеріали та системи утеплення;

- альтернативна енергетика;

- опалення, вентиляція та кондиціювання;

- проектування та будівництво енергоощадних будинків.

Великою перевагою цього заходу є те, що кожен бажаючий протягом трьох днів мав змогу отримати безкоштовні консультації у сфері енергозаощадження, підшукати надійних партнерів та ознайомитися з продукцією.

Окрім цього, 28 квітня відбулась Міжнародна науково-практична конференція за участю українських та словацьких експертів з енерго- та ресурсозбереження. З доповідями виступили експерти з Ужгорода, Львова та Кошіце.

В рамках заходу, з 28 по 30 квітня, відбувся й Фестиваль здорового життя. Тут містяни та гості мали змогу скуштувати здорову їжу, відвідати майстер класи та спортивну зону.

Прес-служба ГО «Словацько-Український Центр Партнерства»

Переглядів: 1167 | Додав: Boris | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar