[Volunteers together ]
Згуртовані волонтери-вирішені проблеми

Головна » 2015 » Лютий » 17 » 28.01.2015 р. в Ужгороді відбувся захід "Згуртовані волонтери-вирішені проблеми"
02:06
28.01.2015 р. в Ужгороді відбувся захід "Згуртовані волонтери-вирішені проблеми"

Дуже корисний захід із вдалою назвою "Згуртовані волонтери-вирішені проблеми" відбувся в Закарпатті 28 січня о 17:00 у малому залі Ужгородської міської ради за ініціативи ГО "Закарпатська громада"​ та за сприяння Ужгородської міської ради, де відбулася перша відкрита зустріч між представниками найбільш активних волонтерських організацій Ужгорода.

Основна мета: вибудувати максимальну, консолідацію, координацію і логістику між різними волонтерськими рухами. 

Мета таких заходів є дійсно важлива. Наразі багато волонтерів і цілих волонтерських рухів досить часто займаються збором одного і того ж виду гуманітарної допомоги, а це вважаю є не дуже ефективним, оскільки по деяким із напрямків взагалі не вистачає людей, наприклад, щодо забезпечення тактичних речей для наших військових, що є не менш життєво-необхіднішими ніж та їжа. Це в першу чергу стосується засобів виявлення ворогу (теплові зори, прилади нічного бачення, біноклі, тощо), збільшені патронні магазини, рації, ліхтарики і батарейки до них. А також катастрофічно не вистачає транспортних засобів, в т.ч. і обладнаних для перевезення поранених та надання невідкладної медичної допомоги. 
Тому вважаю, що  є доцільнішим певного роду налагоджена логістика в цьому питанні, тобто розподілена збору різної допомоги однаково  по всім напрямкам.  

Зокрема, окрему увагу потрібно виділити логістиці доставки гум.вантажів, а саме, налагодження системи дозавантаження попутного вантажу в різних містах і його вивантаження в місцях дислокації наших військових.

Також слід зайнятись обліком реальних потреб всіх підрозділів і зведення їх в одну базу, що постійно оновлюється, наприклад на сайті. У випадку з’явлення надлишків того чи іншого, скоординувати передачу в інший підрозділ. 

Сайт який мав би вирішити більшість таких проблем наразі вже практично розроблений нами, а для скорішого його запуску нам потрібна свого роду фокус-група, яка буде вносити свої пропозиції та зауваження. Пропоную створити таку фокус-групу, наприклад, саме через ГО «Закарпатська громада» шляхом форуму на їх сайті http://zakhrom.at.ua та відповідній групі в Фейсбуці (https://www.facebook.com/groups/zakhrom).

З повагою, Віталій Грегор – закарпатський волонтер батальйону «АЙДАР, координатор Громадського об’єднання закарпатських активістів київського ЄвроМайдану «Закарпатська волонтерська сотня​»
https://www.facebook.com/ZAK.Volonter
Тел. 099-721-64-63

https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.1583181341896232&type=1

http://zakhrom.at.ua/news/fundament_volonterskikh_rukhiv_micnishae/2015-01-28-6

http://zakhrom.at.ua/photo/go_quot_zakarpatska_gromada_quot/go_quot_zakarpatska_gromada_quot/dsc_0045/3-0-23

http://zakhrom.at.ua/photo/go_quot_zakarpatska_gromada_quot/go_quot_zakarpatska_gromada_quot/dsc_0050/3-0-26

http://zakhrom.at.ua/photo/go_quot_zakarpatska_gromada_quot/go_quot_zakarpatska_gromada_quot/dsc_0016/3-0-9

 

Категорія: Допомога батальйону "Айдар" | Переглядів: 807 | Додав: Виталий_G | Теги: Ужгород, Волонтер, АТО, АЙДАР, ГРЕГОР | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar