[Volunteers together ]
Згуртовані волонтери-вирішені проблеми

Головна » 2015 » Жовтень » 2 » На східному фронті без змін?
13:38
На східному фронті без змін?

Шукаючи відповідь на це питання «Закарпатська громада» провела виїзне засідання у селі Водяне поблизу донецького аеропорту серед позицій Окремої штурмової роти 93 бригади «Карпатська Січ». Безпосередньо в зоні бойових дій громадівці також провели серед військових анкетування, результати якого наразі обробляють. Мета анкетування – систематизація інформації про проблеми дотримання пільг та прав військових.

Завдяки співпраці з  громадською організацією «Словацько-Український центр партнерства» (SUCP)  громадівці продовжують надавати на Закарпатті не лише інформаційно-консультативну, а й гуманітарну допомогу. Волонтери організації працюють над проблемними питаннями та намагаються допомагати всім, хто звертається у громадську приймальню.

 

Нагадаємо, що у лютому 2015 року в Ужгороді з метою координації спільних дій (за ініціативи «Закарпатської громади»)  було підписано меморандум про співпрацю. Наразі, окрім 17-ти зацікавлених сторін до співпраці долучилися ще кілька міжнародних партнерів. Серед них, зокрема, громадська організація зі Словацької Республіки «Словацько-Український центр партнерства» та молодіжна громадська організація Данії «Ластівка».

Прес-служба громадської приймальні «Закарпатська громада» продовжує висвітлювати інформацію про партнерські центри, з якими  співпрацює Національний фонд на підтримку демократії США ( NED). Детальнішу інформацію можна знайти на сайті  http://zakhrom.at.ua/.

Нагадаємо також, що члени сімей учасників АТО можуть звернутися за допомогою подзвонивши на телефонний номер +38 066 532 48 54 або заповнивши google форму за посиланням https://docs.google.com/forms/d/1ZdGaAH0t0hp4YOU3dXuoiQa8C8Vh2Wim3mtBuHLl-4M/viewform.

 Пам’ятай, зміни починаються з тебе!

 

Реалізація мікропроекту  «Посилення правових можливостей учасників АТО, членів їх сімей в м.Ужгород та Ужгородському районі» здійснюється в рамках проекту «Громадські центри юридичної та інформаційної допомоги в Україні», що реалізує Українська Гельсінська Спілка з прав людини (УГСПЛ)  при сприянні Національного фонду на підтримку демократії (NED). Проект є частиною плану дій Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо  права людини». Погляди розробників та виконавців мікропроекту  не обов’язково збігаються з офіційною позицією Української Гельсінської Спілки з прав людини  та Національного фонду на підтримку демократії (NED).

Категорія: «Посилення правових можливостей учасників АТО, членів їх сімей в м. Ужгород та Ужгородському районі | Переглядів: 1544 | Додав: Boris | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar