[Volunteers together ]
Згуртовані волонтери-вирішені проблеми

Головна » 2015 » Грудень » 9 » СТВОРЕМО СЬОГОДЕННЯ РАЗОМ!
14:48
СТВОРЕМО СЬОГОДЕННЯ РАЗОМ!

У нашому місті,завдяки підтримки Громадської ініціативи КримSOS, для переселенців міста Дзержинська, почав роботу центр «Територія Соціальної Творчості».

Метою центру є сприяння внутрішньо переміщеним особам в рішенні проблем,пов'язаних з безробіттям, втратою соціальних зв'язків та причетності до соціальних груп. 
Завдання проекту: 
1.Створити команду та розробити заходи по заохоченню переселенців до центру «Територія Соціальної Творчості» з метою розвитку соціальних зв'язків з місцевою громадою та адаптації переселенців у життя громади.
2. Створити комфорті умови для переселенців під час спілкування та навчання.
3.Провести тренінги для переселенців за програмою «Фандрайзінг на службі у переселенців».
4. Сприяти переселенцям міста Дзержинська свої ідеї втілити у життя разом з мешканцями міста.

Вже проведено перші зустрічі та фокус-групи з переселенцями, у тому числі ромами переселенцями та місцевими жителями. Під час проведення заходів, разом з працівниками бібліотеки№2,волонтерами – переселенцями з Благодійного фонду А. Романовського було створено дружню, робочу та творчу атмосферу.

До 30.12.15 року проводиться набір бажаючих, з числа переселенців, прийняти участь у подальшому навчанні на тренінгах мистецтву написання проектів.
До 01 березня, ми сподіваємося, 12 місцевих ініціатив, проявлених переселенцями, будуть приймати участь у конкурсі проектів на користь місцевій громаді!
Запрошуємо усіх бажаючих переселенців на чергову зустріч фокус-групи «Став переселенцем - що ж далі?». На Вас чекають друзі,цікаві заходи та запашна кава!

Зустріч відбудеться 09.12.15 року з 15-00 години за адресою: м.Дзержинськ,вул.Римського-Корсакова,21 (це колишній кінотеатр «Старт»).

За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном: 
095 575 75 46, 093 214 05 18,
Подавайте заявку та пишіть на : olga-rud@yandex.ru

Громадська ініціатива КримSOS є однією з найбільших ініціатив, що впроваджує різноманітні програми для допомоги внутрішнім переселенцям. КримSOS має усталену співпрацю з Міністерством соціальної політики України та іншими органами державної влади і працює в тісній співпраці з міжнародними організаціями. 
Проект Фонду стабілізації конфлікту та безпеки Великої Британії під назвою «Посилення участі громадянського суспільства у роботі Міністерства соціальної політики України та процесі національного примирення» спільно впроваджується КримSOS з Stabilization Support Services, які здійснюють нагляд за вибором ініціатив для внутрішніх переселенців та діяльністю груп внутрішніх переселенців, що просять підтримки.

Категорія: «Центр надання безоплатної первинної правової допомоги ромським сім’ям у Дзержинську | Переглядів: 1119 | Додав: Boris | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar