[Volunteers together ]
Згуртовані волонтери-вирішені проблеми

Головна » 2016 » Січень » 31 » «Кофеїн» згуртував поетів Закарпаття
23:13
«Кофеїн» згуртував поетів Закарпаття

30 січня у музеї-кав’ярні  «під Замком» за ініціативи творчого об’єднання «Кофеїн» та за підтримки ГО «Закарпатська громада»  відбувся творчий вечір «#Реінкарнація_СНЕК».

У вечорі брали участь такі автори, як Іван Рудий, Яна Яцкулинець, Мирослав Гончарук-Хомин, Сашко Печерник, Марія Трунова, Олеся Маркович,музикант Михайло Капустей та особливий гість Вік Коврей. Були зачитані вірші популярного львівського поета Богдана Кухти. Вечір був насичений цікавими висловами думок авторів на тему літератури. Звучали  вірші на тему Кіборгів та учасників бойових дій. Головний ініціатор проведення заходу -  Мар'яна Черкес.

«Висловлюємо щиру подяку організаторам творчого вечора. Приємно серед однодумців зустріти  словацьких філологів та творчих осіб. Вечір був насиченим і залишив приємні враження», — зазначила спеціальний гість Словацької Республіки, Александра Антолик, представник Словацько-Українського Центру Партнерства.

Організатори зуміли поєднати талановитих письменників та поетів задля відродження сучасної літератури. До участі у вечорі приймалися  всі заявки. Вже найближчим часом очікується чергове подібне дійство. Тож запрошення до творчих вечорів актуальне і надалі.

Контактні телефони для отримання детальної інформації:

(095) 62 16 093, (068) 82 62 754

Соцмережі : vk.com/reinkarnacia_snack
www.facebook./groups/reinkarnaciasnack

 

Переглядів: 1156 | Додав: Boris | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
avatar
1 umka • 17:33, 09.02.2016
Надзвичайно цікавий вечір, чудова, тепла, затишна атмосфера. Мені дуже сподобалось
avatar