[Volunteers together ]
Згуртовані волонтери-вирішені проблеми

Головна » 2016 » Серпень » 15 » Правозахисники УГСПЛ надаватимуть консультації в Мукачеві спільно з радником Міністерства соціальної політики України
15:47
Правозахисники УГСПЛ надаватимуть консультації в Мукачеві спільно з радником Міністерства соціальної політики України

16 серпня з 17:00 до 19:00 за адресою вул.  Росвигівська, 9/а, в місті Мукачево  відбудеться виїзне засідання Української Гельсінської спілки з прав людини та радника Міністерства соціальної політики України з питань ВПО в Закарпатській області Геннадія Степанова. Відвідувачі матимуть змогу отримати безоплатну консультацію від радника міністра, юристів та ознайомитись із діяльністю громадської приймальні  УГСПЛ.

 

У рамках програми УГСПЛ  діє центр стратегічних справ. Якщо проблема набуває системності (за кількістю справ), то таку справу можуть порушувати не лише на локальному рівні, але й на рівні національному. У випадку, якщо всі національні важелі впливу вичерпані, справа  потрапляє на розгляд до Європейського суду з прав людини.

Ще одним з напрямків роботи приймальні є документування злочинів серед категорій населення, які стали свідками порушень прав людини в окупованому Криму чи зоні проведення антитерористичної операції. Одне з питань, яке піднімається УГСПЛ — окупація АР Крим (порушення норм міжнародного гуманітарного права).

Нагадуємо про напрямки роботи громадської приймальні:

·      безкоштовна правова допомога (консультації, складання документів тощо)

·      надання консультації чи інформації;

·      судовий захист (у т. ч. в Європейському суді з прав людини)

·      документування злочинів серед категорій населення, які стали свідками порушень прав людини в окупованому Криму чи зоні АТО (внутрішньо переміщені особи, військові, полоненні, поранені).

Звернутися до громадської приймальні можна  зателефонувавши за телефоном  066 585 14 75.

 

Електрона адреса : dopomohauzh@gmail.com

 

Мережа громадських приймалень Української Гельсінської спілки з прав людини здійснює свою діяльність за фінансової підтримки Уряду Канади через Департамент закордонних справ, торгівлі та розвитку (DFATD), програма «Права людини понад усе» (Human Rights First).

 

 

#Дні_громадської_культури

 

Прес-служба ГО «Закарпатська громада»

Переглядів: 960 | Додав: Boris | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar