[Volunteers together ]
Згуртовані волонтери-вирішені проблеми

Головна » 2016 » Листопад » 17 » Правова допомога для закарпатців спільними зусиллями
13:51
Правова допомога для закарпатців спільними зусиллями

16 листопада відбулась робоча зустріч за участі представників Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області, Регіонального центру безоплатної вторинної правової в Закарпатській області, приймальні Української Гельсінської спілки з прав людини в місті Ужгород та Закарпатського сектору Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО.

 

Під час зустрічі сторони здійснили передачу «Пам’ятки учасникам АТО», співавтором якої є ГО «Юридична сотня». Таким чином посібники мають отримати усі новостворені  бюро правової допомоги в Закарпатській області.

Сторони зустрічі обговорили і домовились про подальшу співпрацю з метою надання якісної правової допомоги для учасників бойових дій та їхніх сімей.

Предметною та важливою темою обговорення виявилось навчання та підвищення правої обізнаності, як учасників бойових дій так і працівників центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги та їхніх бюро.

Мережа громадських приймалень Української Гельсінської спілки з прав людини здійснює свою діяльність за фінансової підтримки Уряду Канади через Департамент закордонних справ, торгівлі та розвитку (DFATD), програма «Права людини понад усе» (Human Rights First).

Прес-служба ГО «Закарпатська громада»

Переглядів: 1154 | Додав: Boris | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
avatar