[Volunteers together ]
Згуртовані волонтери-вирішені проблеми

Головна » 2017 » Травень » 30 » Вебінар для учасників АТО щодо санаторно - курортного лікування та їх реабілітації (Відео, презентація)
13:22
Вебінар для учасників АТО щодо санаторно - курортного лікування та їх реабілітації (Відео, презентація)

30 травня в межах плану дій Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини» правозахисники провели вебінар за темою «Санаторно - курортне лікування учасників АТО та їх реабілітація».

До вебінару долучилися громадські приймальні Української гельсінської спілки з прав людини, фахівці Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Закарпатській області та місцевих центрів з надання БВПД.

 

Вебінар провів Юрій Опаленик  – юрист громадської приймальні ГО «Закарпатська громада» та Української Гельсінської спілки з прав  людини в місті Ужгород.

«Головним завданням сьогоднішнього навчання є донесення актуальної інформації щодо законодавчих змін в сфері санаторно - курортного лікування та  реабілітації учасників АТО», – зазначив Юрій.

Організатори на постійній основі запрошують до перегляду вебінару за посиланням https://goo.gl/1HDsDu.

Завантажити презентацію можна за посиланням https://goo.gl/K63bel.

Усі зацікавлені сторони можуть й надалі надсилати свої питання з приводу нашої теми на електрону пошту medhelpato@gmail.com.

Реалізація міні-проекту «Доступність медичних послуг учасникам АТО та членам їх родин» здійснюється ГО «Черкаський правозахисний центр» у партнерстві з ГО «МАRT», ГО «Закарпатська громада» в рамках проекту «Активні громадські дії на подолання гуманітарної кризи в Україні». Реалізатором виступає громадська спілка «Освітній дім прав людини в Чернігові» при сприянні Національного фонду на підтримку демократії (NED).

 

Погляди розробників та виконавців міні-проекту не обов’язково збігаються з офіційною позицією громадської спілки «Освітній дім прав людини в Чернігові» та Національного фонду на підтримку демократії (NED).

 

Прес-служба ГО «Закарпатська громада»

Переглядів: 1432 | Додав: Boris | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar