[Volunteers together ]
Згуртовані волонтери-вирішені проблеми

Головна » 2017 » Січень » 19 » Ужгород увійшов до мережі яка покращить якість надання медпослуг для учасників АТО
20:37
Ужгород увійшов до мережі яка покращить якість надання медпослуг для учасників АТО

18 січня у Києві в офісі секретаріату Уповноваженого ВРУ з прав людини успішно пройшла конференція "Співпраця місцевої влади і громадських організацій. Просування добрих практик".

Міжнародній конференції передував семінар «Ефективні дії на виклики гуманітарної кризи: місцеві громади» який проходив на базі Освітнього дому прав людини в Чернігові. Тут і згуртувалися громадські діячі Ужгорода, Черкас та Чернігова для написання мережевого проекту.

                                                                                                                               

"Метою нашого проекту є покращення рівня забезпечення отримання гарантованих пільгових медичних послуг учасниками бойових дій (АТО) та членів їхніх сімей, в містах Ужгород, Чернігові, Черкаси, шляхом проведення інформаційної кампанії", – зазначив юрист УГСПЛ та ГО "Закарпатська громада", Юрій Опаленик.

   

"Проект витримав критику та отримав позитивні відгуки. Зараз мова йде навіть про розширення мережі. Розраховуємо, що невдовзі до нас приєднаються колеги із Кривого Рогу", –  підкреслив виконавчий директор ГО "Закарпатська громада", Борис Кондратюк.  

Учасники юридичної мережі ГО "МАRT",  ГО "Закарпатська громада" та ГО "Черкаський правозахисний центр" запрошують до співпраці.

Звертатися можна за електронною скринькою medhelpato@gmail.com

Прес-служба ГО "Закарпатська громада"

Переглядів: 1246 | Додав: Boris | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar