[Volunteers together ]
Згуртовані волонтери-вирішені проблеми

Головна » 2015 » Грудень » 9 » Правова допомога на селі: розширюємо Мережу правових консультантів
13:47
Правова допомога на селі: розширюємо Мережу правових консультантів

Мета проекту: Зменшити правову ізоляцію мешканців сільських населених пунктів Хмільницького району Вінницької області шляхом розширення мережі правових консультантів Центру правової інформації та консультацій.

Завдання проекту

1. Підготуватиправовихконсультантів з числа представниківсільських громадХмільницького району шляхом проведення конкурсного відборукандидатів та проведенняїхнавчання;

2. Забезпечитипроцеснаданнябезоплатноїправовоїдопомогимешканцямсільських громадХмільницького району шляхом налагодженнякомунікаціїправовихконсультантів з Центром правовоїінформації та консультацій;

3. Поширитиінформацію про реалізацію проекту шляхом проведенняпрезентації проекту, презентацій в кожнійгромаді, де працюватимеправовий консультант, а такожпроведеннязавершальноїпрес-конференції. 

 

Місія громадської організації «ПРАВО» є формування дієвої комунікації між громадою, суспільними, комерційними і владними інституціями всіх рівнів та безпосередньо членами громади.

Основнівидидіяльностіорганізації: розвитоктериторіальних громад, захист прав людини, протидіякорупції.http://ngonetwork.org.ua/tag/%D0%A5%D0%BC%D1%96%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%B8%D0%BA/ , https://www.facebook.com/doroh.hm

Загалом організацією було реалізовано понад 20 проектів.

Протягом 2013 -2014 роківбулореалізованітакіпроекти:

- «Поширеннядосвідупредставленнягруповихінтересів у відносинах з органами місцевогосамоврядування»;

- «Безоплатнаправовадопомога – в кожнусільську громаду»;

Зараз проводиться реалізація таких проектів:

- «Створеннясистемибезоплатноїправовоїдопомоги вХмільницькомурайоні»;

- «МедицинаВінниччини – без корупції».

Організаціямаєдосвідпроведеннягромадськоїекспертизиhttp://forumhm.org/hromadska-orhanizatsiya-pravo-podala-propozytsiji-za-rezultatamy-hromadskoji-ekspertyzy/:

2013 рік. ГромадськаекспертизадіяльностіВінницькоїоблдержадміністрації.

2013 рік. ГромадськаекспертизадіяльностіВінницькоїоблдержадміністрації.

2014 рік. ГромадськаекспертизадіяльностіВінницькоїоблдержадміністрації.

Предмет громадськоїекспертизи: стан та ефективністьреалізаціїОбласноїпрограмисприяннярозвиткугромадянськогосуспільства  уВінницькійобласті  на 2012-2015 роки.

Починаючи з 2010 року на базіофісугромадськоїорганізації «ПРАВО» діє Центр правовоїінформації та консультацій, якийнадаєбезоплатнупервиннуправовудопомогу жителям містаХмільника та Хмільницького району. 

 

 

Категорія: «Правова допомога на селі: розширюємо Мережу правових консультантів» | Переглядів: 863 | Додав: Boris | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar